Kvinden bag Hunderåd

Mit navn er Hanne Husted Klinge. Jeg har en særlig passion for hunde. Og så interesserer jeg mig for mennesker - og helt særligt for samspillet mellem hunde og deres ejere.

Gennem mit voksenliv, har jeg skullet kombinere det at have hund med en aktiv erhvervskarriere og rollen som mor og livsledsager, og jeg har mærket på egen krop, hvor svært det kan være, at få det hele til at gå op i en højere enhed.

 

Jeg har mødt mange forskellige mennesker på min vej, med mange forskellige udfordringer - store som små. Jeg har lært at alt ikke er sort og hvidt, og at man med empati og interesse for andre mennesker kan finde en forståelse for lige netop deres livssituation – også når det handler om deres forhold til deres hunde.

Næsten alle har en mening om, hvad der er rigtig og forkert hundetræning og hundeopdragelse, og det kan være svært at finde vej gennem junglen af de mere eller mindre gode hunde-råd, man får fra sin omgangskreds, fra de sociale medier og dem man kan finde i bøger og på nettet.

Alle hunde er selvstændige individer – og det er deres ejere også. Og derfor er det vigtigt at kigge på, hvordan deres samspil med hinanden er. Der findes ikke én rigtig opskrift på hundeopdragelse, som gælder for alle hunde og deres ejere, da deres ønsker og behov er lige så forskellige, som hunde og mennesker er. Det handler ikke kun om hundetræning i klassisk forstand. Det handler om at finde den vej, der er tilpasset lige præcis dit og din hunds behov, muligheder, ressourcer og ønsker både, når det handler om hundetræning og når det handler om at fungere sammen i jeres dagligdag. Lad mig hjælpe dig til at finde den røde tråd for lige netop dit partnerskab med din hund.

Mød vores Cane Corso

Nero 

Kendetegn: Familiens vogter, Dr. Jekyl og Mr. Hyde (alt efter situationen), blid og overbærende overfor alle familie-medlemmer mennesker som dyr.

 

Udfordringer: Har (race)typisk hanhundeadfærd, han fik en korsbåndsskade i en ung alder som udfordrede min faglighed omkring aktivering i en svær tid. Er skeptisk overfor uindbudte fremmede – og udvalgte hanhunde.

Kendetegn: Den blide kæmpe, mester i dæmpende signaler uden at tabe værdigheden, min arbejdsmakker.

Udfordringer: Den langsomme starter (lærer ikke særligt hurtigt), dominant overfor Nero, kræver en del mental- såvel som fysisk stimulering.

Mød vores Broholmer 

Nana

Vi skaber succesen sammen 

Med ejeren i centrum og med hunden som omdrejningspunkt skaber vi sammen en plan, der passer til jeres familie og jeres hund.